Home / Internet / SBB povećao brzine interneta, ali samo uz novi ugovor

SBB povećao brzine interneta, ali samo uz novi ugovor

Već u osnovnom paketu, korisnike SBB-a očekuje brzina od 15 Mb/s, koja za više nego duplo nadmašuje prosečnu brzinu interneta u Srbiji, a za više od tri puta prosečne brzine najvećih domaćih ADSL provajdera. S druge strane, maksimalan download ide do čak 120 Mb/s, dok se upload kreće od 1,5 do 5 Mb/s.

sbb fiber power

 

Ovakvo povećanje omogućeno je zahvaljujući naprednoj DOCSIS 3.0 tehnologiji, koja se koristi u svim razvijenim zemljama, a u Srbiji trenutno jedino SBB raspolaže DOCSIS 3.0 tehnologijom  na celokupnoj teritoriji mreže svojih korisnika. Takođe, SBB je na svojoj korisničkoj infrastrukturi uspešno testirao protok od 200 Mb/s, što potvrđuje da je mreža spremna i za mnogo veće brzine.

Kako ističu u kompaniji, svi postojeći korisnici, koji se odluče za nove pakete, moći će da uživaju u većim brzinama interneta po cenama koje su u istom rangu kao trenutne. Isto važi  i ako se odluče za nove DUO ili TRIO GOLD pakete, koji objedinjuju kablovski internet sa digitalnom televizijom, odnosno digitalnom televizijom i fiksnom telefonijom.

Nove brzine se odnose samo za nove korisnike ili stare korisnike koji se obavežu na novu ugovrnu obavezu! Dakle, brzina vam se neće povećati ako ne potpišete novi ugovor!

Naravno, sve ove povoljnosti očekuju i nove korisnike, kojima je za priključenje na SBB mrežu  potrebno da izdvoje samo 1 dinar.

Za sve nove i stare korisnike novost je i da SBB WiFi zona počinje da se širi na zemlje regiona. Već od novembra,  korisnici svih postpaid internet paketa, osim na preko 200 lokacija u Srbiji, internet usluge  moći će  besplatno da koriste i u Sloveniji, u okviru Telemach WiFi zone.

Više o novoj internet ponudi možete saznati na stranici www.sbb.rs, ili ako pozovete kontakt centar  SBB-a na 19900 ili posetite jedan od SBB korisničkih centara.

* Izvor: http://www.netindex.com- Proseci su iz oktobra 2013. godine.

About Miloš

Ljubitelj računarskih mreža i interneta. Voljan da pomogne drugima :) Zaljubljenik u sve što ima veze sa mrežama, komunikacijama i bezbednošću na mreži. Cisco i MikroTik sertifikovani inženjer. Obožava digitalnu fotografiju.
Scroll To Top