Home / O Blogu

O Blogu

Dobrodošli na www.umrezen.in.rs!

Malo toga može da se na ovoj strani napiše a da ne izgleda kao šablon ili kao nešto što već niste pročitali. Možemo samo da obećamo da ćemo pokušati da u svakom tekstu budemo originalni, drugačiji i najbitnije jednostavni. Cilj nam je da sve, što se u Srbiji na žalost još uvek debelo naplaćuje od strane raznih majstora, približimo prosečnoj osobi sa ovih prostora na jednostavan, razumljiv i prihvatljiv način. Ne tražimo ništa za uzvrat. Dovoljno je da se ponovo vratite na ovu adresu, naučite kako da sami sebi rešite problem i sigurnije zagazite u IT svet.

Tim:

Umreženi tim trenutno čine dva mlada mrežna inženjera:

  • Dejan ( zaljubljenik u sve što ima veze sa mrežama, komunikacijama i bezbednošću na mreži)
  • Miloš ( čovek koji takođe deli sva interesovanja o mrežnim tehnologijama i internetu, a od skoro i zaljubljenik u digitalnu fotografiju)

Nadamo se da će se tim polako povećavati, kako prijemom novih članova, tako i mogućnošću da svaki posetilac može da utiče na teme koje ćemo obrađivati putem predlaganja/postavljanja pitanja.
Trudimo se da u slobodno vreme napišemo/prokomentarišemo aktuelne teme iz sledećih oblasti: internet, bezbednost, mrežni hardver, tutorijali i po neka vest. Dobar deo sajta se fokusira na pitanja čitalaca i rešavanje standardnih problema sa internetom. Tim povodom, otvorili smo posebnu sekciju sajta za postavljanje pitanja – Q&A portal Kako Da? (portal je ugašen zbog lošeg CMS-a i spama)

U martu 2016. naš blog je dobio poziv od strane Registra Nacionalnog Internet Domena Srbije (RNIDS-a) da se prestavi na DIDS2016 konferenciji kao jedan od uspešnijih sajtova na domaćem webu. Pročitajte članak o našem učešću.

Kompetencije:

  • 9+ godina iskustva u ISP-u
  • Cisco sertifikovani inženjeri
  • MikroTik sertifikovani inženjeri
  • Veliki broj sertifikata i kurseva iz oblasti zaštite informacija i komunikacionih veština

ccna_routerswitching_large

ccnp cisco

MikroTik MTCNA

Mikrotik MTCRE

Sve ideje, sugestije i predlozi su dobrodošli. Slobodno nam se obratite bilo putem komentara na samom sajtu bilo preko naše FB stranice:

http://www.facebook.com/umrezen

Takođe, možete nas pratiti preko RSS feed-a.

Miloš – milosbeo[at]gmail.com

Dejan – blajah[at]gmail.com

Srdačan pozdrav od umreženog tima!

Scroll To Top