Merenje brzine interneta

Merenje Brzine Interneta - Speed Test

Merenje brzine interneta speedtest je aplikacija / program napisana u html5 jeziku, pomoću koje možete da izmerite brzinu vaše internet konekcije odnosno da izmerite brzinu protoka. Merenje može da se izvrši i pomoću mobilnog telefona, tableta, smart tv-a. Meri se download, upload ping...

Brzina Interneta - Test Brizne Interneta

brzina inteneta - test brzine interneta Brzina interneta nije uvek konstantna, kod paketa za fizicka lica ne postoji garancija na protok. Test brzine interneta je jedan od načina da proverite brzinu vašeg interneta. Uradite test brzine vašeg interneta pomoću ove speedtest aplikacije.

Speed Test

merenje brzine interneta Internet speed test je program - aplikacija za merenje brzine interneta koja ne zahteva flash player, ona je pisana u modernom html5 jeziku. Ona je kompatibilna sa svim tipovima uređaja. Rezultati testa brzine intrneta su po "default-u" prikazani u megabitima po sekundi. Test automatski bira najbži server u regionu, ali moguće je i ručno odabrati server za merenje brzine.

Ping

merenje brzine interneta ping Ping označava kašnjenje, odnosno odziv paketa koji putuje od Vašeg računara do speedtest servera i nazad. Vrednost se obično izražava u milisekundama. Što je ta vrednost manja, to je Vaša internet konekcija boljeg kvaliteta. Najmanje kašnjenje ima optički internet.

Downlaod

merenje brzine interneta download Download predstavlja količinu podata koju Vaša internet konekcija može da preuzme u sekudni sa speedtest servera. Što je veća količina podata u pitanju, to je bolji/brži download. Ovaj smer je bitan prilikom obavljanja 90% aktivnosti na internetu. Merenje brzine download-a se preko ovog programa meri jako precizno.

Upload

merenje brzine interneta upload Upload predstavlja količinu podata koju Vaša internet konekcija može da pošalje u sekudni na speedtest server. Što je veća količina podata u pitanju, to je bolji/brži upload. Upload smer je bitan kod video poziva i uploada fajlova na cloud, ili live stream-a na youtube ili twitch. Merenje brzine uploada se precizno može izmeriti.

Telekom MTS internet

merenje brzine interneta telekom Speed Test Telekom Srbija ili MTS prestavlja internet provajdera sa najvećim brojem korisnika. Telekom je ADSL / VDSL provajder sa najvećim brojem ADSL i VDSL priključaka sa prosečnom brzinom od 10mbps. MTS je novi brend gde spada i fiksni i mobilni internet. Izmerite brzinu vašeg MTS/Telekom interneta. Trenutno je aktuelan opticki internet - mts optika.

SBB kablovski internet

merenje brzine interneta sbb SBB je član United Grupe i trenutno je provajder sa najvećim brojem korisnika kablovskog interneta. SBB nudi pakete od 30mbps-a pa na više i samim tim je provajder sa najvećom prosečnom brzinom interneta. SBB nudi i fiber - optički internet. Izmerite brzinu vašeg kablovskog interneta.

Orion wireless internet

merenje brzine interneta orion Orion Telekom je fima sa najviše wireless (wifi) korisnika u Srbiji. U pitanju je internet provajder koji je akvizirao skoro sve manje seoske internet provajdere i tako stvorio mrezu od preko 10000 wifi korisnika, odnosno korisnika koji izlaze na internet preko wireless opreme na 5Ghz. Pored toga Orion ima i ADSL, VDSL i Fiber (optički intenret) korisnike. Premerite brzinu vašeg wireless internet priključka.

Brzina interneta

Brzina interneta i njene performanse su razlog postojanja ovog sajta. Brizna interneta se meri prema serverima koji su u inostranstvu i time se izbegava podesavanje i manipulisanje rezultatima koje se mozda desavaju kod nekih internet provajdera koji podesavaju prioritet prema sajtovima za merenje brzine interneta. speed test telekom, test brzine interneta, brzina interneta test, speed test mts, speedtest, mjerenje provjera brzine interneta su pojmovi gde se ovaj sajt kotira najbolje.